ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Ο πιο εύκολος και ευχάριστος τρόπος για να μάθει κάτι ένα παιδί είναι μέσα από το παιχνίδι. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Pica Pica τα παιδιά συνδυάζουν τη μάθηση με το παιχνίδι και εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, δουλεύουν ομαδικά, αναδεικνύουν τις δεξιότητες τους και φυσικά διασκεδάζουν! Mέσα από παρουσιάσεις, συζήτηση, κουίζ και άλλα παιχνίδια, χειροτεχνίες και κατασκευές ασχολούμαστε με θέματα που σίγουρα κερδίζουν το ενδιαφέρον των παιδιών.

LIVE

Εκτός από χαρούμενα παιδιά θέλουμε να βλέπουμε και χαρούμενους γονείς! Τα καλοκαιρινά βράδια οργανώνουμε live στον εξωτερικό μας χώρο, και όσο τα παιδιά παίζουν μέσα στον παιδότοπο υπό την επίβλεψη των παιδαγωγών μας, εσείς απολαμβάνετε ανενόχλητοι το ποτό σας και τη μουσική.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επειδή μας αρέσει να γιορτάζουμε κάθε περίσταση, δεν αφήνουμε τίποτα να περάσει χωρίς να κάνουμε ένα party. Τα Χριστούγεννα φοράμε τα γιορτινά μας, τις Απόκριες τις αγαπημένες μας στολές και το Halloween κάνουμε τις πιο τρομακτικές μεταμφιέσεις και περνάμε τέλεια με μουσική, παιχνίδια, animaters και πολλές εκπλήξεις!

drastiriotites_collage

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σε συνεργασία με αξιόλογες θεατρικές ομάδες, διοργανώνουμε παιδικές παραστάσεις για να διασκεδάσουμε και λίγο διαφορετικά. Αγαπημένοι ήρωες ζωντανεύουν, αλλά και πρωτότυπες ιστορίες κερδίζουν το χειροκρότημα μικρών και μεγάλων. Πάντα πρώτες στην προτίμηση των μικρών μας φίλων οι παραστάσεις θεάτρου σκιών. Κλασικά έργα μέσα από μια πιο σύγχρονη ματιά, δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τον Καραγκιόζη, αυτόν τον μοναδικό ήρωα.

Artboard 13

Pica Pica © 2024.