ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 €

Επιστροφές και Αλλαγές

Αν αλλάξατε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν ανοιχτεί, συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση/προσφορά ή έχει καταστραφεί η συσκευασία τους.

Οι επιστροφές γίνονται με courier επιλογής του πελάτη και με δικά του έξοδα. Ο πελάτης φέρει επίσης την ευθύνη για τη σωστή συσκευασία του προϊόντος, ώστε να φτάσει σε άρτια κατάσταση. Δεν φέρουμε ευθύνη έως ότου το επιστρεφόμενο δέμα παραδοθεί στην αποθήκη μας. Οι επιστροφές θα γίνονται αποδεκτές μόνο μετά την επιθεώρηση του προς επιστροφή προϊόντος. Υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί φωτογραφία του προϊόντος για να διαπιστώσουμε το ελάττωμά του.Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παραδόθηκε.

Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής, ο πελάτης έχει την ευθύνη να επιστρέψει όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν άθικτα και σε άριστη κατάσταση (π.χ. τιμολόγιο, απόδειξη λιανικής).

Οι επιστροφές που αφορούν ελαττωματικά προϊόντα γίνονται με ευθύνη και κόστος του Pica Pica.

Παρακαλούμε όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα να αποστέλλονται με courier στην παρακάτω διεύθυνση:

Pica Pica Concept Store

Γεωργίου Σταύρου 7-15

67132, Ξάνθη

Επιστροφές που γίνονται με ταχυδρομική αποστολή δεν παραλαμβάνονται.

Όλες οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται μέσα σε εξωτερική συσκευασία/δέμα (πέραν του κατασκευαστή), ανάλογη της αρχικής.

Υπεύθυνος για τη σωστή συσκευασία, ασφαλή μεταφορά και επιτυχή επιστροφή είναι ο εκάστοτε αποστολέας.

Ειδοποιήστε μας στο messenger ή στο info@picapica.gr, γράφοντας τον αριθμό αποστολής (tracking number) που σας έδωσε η εταιρεία courier, όταν πραγματοποιήσατε την επιστροφή.

Τίποτα σε αυτούς τους Όρους δεν θίγει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτές εκ του νόμου.

Artboard 13