ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 €

Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης: Παρακαλούμε διαβάστε αυτούς τους όρους προσεκτικά πριν κάνετε χρήση αυτής της ιστοσελίδας.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα ή κάνοντας μία παραγγελία μέσω αυτής, συναινείτε να δεσμευτείτε από τους Όρους αυτούς και τη Δήλωσή μας σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Αυτοί είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας και τη συμφωνία («Όροι»).

Αυτοί οι Όροι καθορίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όλων των χρηστών και της ιστοσελίδας “picapica.gr” σχετικά με τα προϊόντα/τις υπηρεσίες που προσφέρονται από εμάς μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες για τους όρους μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ως ακολούθως:

1. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ
Τα φορολογικά μας στοιχεία είναι τα εξής:

ΓΕΡΗΜΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΑΦΜ: 122504265 – ΔΟΥ: ΞΑΝΘΗΣ)
Γ. ΣΤΑΥΡΟΥ 7-15, ΞΑΝΘΗ – ΤΗΛ: 2541070210
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 144310546000
email: info@picapica.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript στον περιηγητή σας  για να μπορέσετε να δείτε την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε αυτά τα στοιχεία για να επικοινωνείτε μαζί μας για κάθε ερώτηση, πληροφορία και σχόλιο (συμπεριλαμβανομένων και τυχόν παραπόνων).

2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τη Δήλωσή μας σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Εάν δεν συμφωνείτε με όλο το περιεχόμενο της Δήλωσής μας περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μην προβείτε σε παραγγελία.

3. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ – ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΩΝ

Κάνοντας μία παραγγελία μέσω αυτής της ιστοσελίδας, εγγυάστε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών και αναλαμβάνετε την υποχρέωση να μας παρέχετε σωστά και ακριβή στοιχεία σχετικά με το e-mail, την ταχυδρομική και/ή άλλη διεύθυνση και στοιχεία σας για τις πληρωμές, αποδέχεστε ότι δικαιούμαστε να χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά για να επικοινωνούμε μαζί σας και μας εξουσιοδοτείτε να διενεργούμε πιστωτικούς ελέγχους στην περίπτωση που αυτό είναι αναγκαίο. Εάν δεν μας παρέχετε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται, ίσως δεν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

4. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Όλα τα πνευματικά δικαιώματα, τα σήματα καθώς και κάθε άλλο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο το υλικό ή το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, θα παραμείνουν πάντοτε σε εμάς ή στους αδειοδότες μας. Επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε αυτό το υλικό μόνο με τον τρόπο που έχει ρητά επιτραπεί από εμάς ή τους αδειοδότες μας, καθώς και για να λαμβάνετε αντίγραφα οποιασδήποτε παραγγελίας ή στοιχείων της Σύμβασης.

5. ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Τα είδη που προσφέρονται σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι διαθέσιμα για αποστολή σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Για αποστολές σε άλλους Ευρωπαϊκούς Προορισμούς επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

6. Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ιστοσελίδα δεν αποτελούν πρόταση για κατάρτιση σύμβασης πώλησης, αλλά μία απλή πρόσκληση προς εσάς να μας υποβάλετε πρόταση αγοράς ενός προϊόντος/προϊόντων. Καμία σύμβαση μεταξύ μας δεν συνάπτεται πριν αποδεχτούμε την παραγγελία σας. Εάν η παραγγελία σας δεν γίνει δεκτή και έχει γίνει ήδη χρέωση, θα σας επιστρέψουμε πλήρως τα τυχόν χρεωθέντα ποσά.
Μόλις κάνετε την παραγγελία σας και αφού δηλώσετε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για την αποστολή και πληρωμή της παραγγελίας σας θα λάβετε από εμάς ένα e-mail με το οποίο θα επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε λάβει την παραγγελία σας. Αυτό το e-mail δεν αποτελεί αποδοχή της παραγγελίας σας. Όλες οι παραγγελίες τελούν υπό τον όρο της αποδοχής τους εκ μέρους μας, την οποία θα σας επιβεβαιώσουμε στέλνοντάς σας ένα e-mail που θα επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για αποστολή. Η σύμβαση αγοραπωλησίας ενός προϊόντος συνάπτεται μόνο όταν σας αποστείλουμε την Επιβεβαίωση Παραγγελίας. Τυχόν προϊόντα της ίδιας παραγγελίας, τα οποία δεν έχουν συμπεριληφθεί στην «Επιβεβαίωση Παραγγελίας», δεν αποτελούν μέρος αυτής της Σύμβασης. Δεν αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να σας προμηθεύσουμε οποιαδήποτε άλλα προϊόντα που μπορεί να είναι μέρος της παραγγελίας σας, πριν η εκκίνηση αποστολής των προϊόντων αυτών επιβεβαιωθεί με χωριστή Επιβεβαίωση Παραγγελίας.

7. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα τα είδη είναι διαθέσιμα, εφόσον εμφανιστεί η ένδειξη «σε απόθεμα». Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι, ακόμη κι αν ένα είδος βρίσκεται στο καλάθι αγορών σας, μπορεί να αγοραστεί από άλλον πελάτη, αν δεν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας. Θα ειδοποιηθείτε σχετικά μόλις επιχειρήσετε να προχωρήσετε στην «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΩΝ». Εάν το προϊόν που επιθυμείτε να αγοράσετε έχει εξαντληθεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα προαναφερθέντα στοιχεία επικοινωνίας, για να μάθετε εάν αναμένονται περισσότερες ποσότητες από το είδος αυτό ή εάν μπορείτε να κάνετε παραγγελία.

8. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση εντός 7 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε τα προϊόντα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας επιστραφεί πλήρως το τίμημα που καταβάλατε για τα προϊόντα σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών μας (δείτε παρακάτω τον Όρο 14). Τα μόνα έξοδα που θα επιβαρυνθείτε είναι τα έξοδα αποστολής προς εμάς. Το δικαίωμά σας να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση ισχύει μόνο για προϊόντα που επιστρέφονται στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε και αφού μας έχετε ενημερώσει σχετικά. Θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε όλα τα έγγραφα, οδηγίες, ετικέτες με τις ενδείξεις του προϊόντος και τη συσκευασία τους. Προϊόν το οποίο έχει υποστεί ζημία ή δεν είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε ή το οποίο έχει φθαρεί, εκτός από το άνοιγμα της συσκευασίας του, ή έχει λερωθεί, δεν θα επιστρέφεται. Παρακαλούμε να επιδεικνύετε εύλογη επιμέλεια όσο χρονικό διάστημα τα προϊόντα βρίσκονται στην κατοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για αυτό το νόμιμο δικαίωμά σας και για βοήθεια για το πώς θα το ασκήσετε, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τον όρο 14 των παρόντων όρων. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πριν την παραλάβετε, και εφόσον δεν έχει γίνει ακόμη η αποστολή της παρακαλούμε να στείλετε email για να και να δηλώσετε ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

9. ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Υπό τον όρο της διαθεσιμότητας, (δείτε τον Όρο 7 παραπάνω), θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να εκτελέσουμε την παραγγελία σας για τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας μέχρι την ημερομηνία παράδοσης που έχει οριστεί στην Επιβεβαίωση αυτή, ή εάν δεν έχει οριστεί αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης, εντός 30 ημερών το ανώτατο από την επομένη ημέρα κατά την οποία παραλάβαμε την Παραγγελία σας. Η παράδοση γίνεται μέσω Υπηρεσίας Ταχυμεταφοράς που εκτελείται από την SPEEDEX. Ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τη στιγμή εκκίνησης της αποστολής. Οι αποστολές πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στη 1.00 μ.μ. Εάν κάνετε μία παραγγελία μετά την ώρα αυτή, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι αναμενόμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί (1-3 μέρες) και εκκινούν από τον χρόνο αποστολής. Ο χρόνος αποστολής μπορεί να διαφοροποιείται από παράγοντες εκτός ελέγχου μας, όπως: Έλεγχος πιστωτικών καρτών και/ή εξουσιοδότηση πληρωμής, προϊόντα που θα παραχθούν στα μέτρα σας, Έκτακτες συνθήκες, ή Περιοχή παράδοσης. Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης κατά την ημερομηνία παράδοσης, θα σας ενημερώσουμε.
Το κόστος για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδος είναι 3,00 € πλην των δυσπρόσιτων περιοχών. Στις παραγγελίες άνω των 50,00 € η αποστολή είναι δωρεάν πλην των δυσπρόσιτων περιοχών. Σας διευκρινίζουμε ότι η συγκεκριμένη χρέωση προέρχεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και αφορά στην επιπλέον παροχή της υπηρεσίας αποστολής πέρα από το κόστος αυτής. Όπου η χρέωση αποστολής διαφοροποιείται από τις προαναφερόμενες τιμές (δυσπρόσιτες περιοχές) θα προηγείται ενημέρωσή σας πριν την αποστολή της παραγγελίας.

10. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εάν δεν βρίσκεστε στον τόπο παράδοσης κατά τον συμφωνηθέντα χρόνο και ως εκ τούτου δεν μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την παράδοση, εκπρόσωπος του Ταχυμεταφορέα (Courier) θα σας αφήσει ένα σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας του ως απόδειξη της άφιξης του πακέτου σας. Επίσης, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του Ταχυμεταφορέα θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να ορίσετε από κοινού την ώρα, την ημερομηνία και τον τόπο για την παράδοση του πακέτου. Στην περίπτωση αυτή, ίσως σας χρεώσουμε για την αποθήκευση και την επαναποστολή του/των προϊόντος/προϊόντων.

11. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ

Κάθε προϊόν είναι ασφαλισμένο από τη στιγμή που φεύγει από τις εγκαταστάσεις μας μέχρι την στιγμή της παράδοσης. Η «Παράδοση/Παραλαβή» θα θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στη συμφωνηθείσα διεύθυνση. Εάν έχετε υποδείξει τρίτο παραλήπτη για την παράδοση/παραλαβή (όπως στις περιπτώσεις δώρων), η υπογραφή του/των προσώπου/ων αυτού/ών θα θεωρείται απόδειξη παραλαβής. Ο κίνδυνος για τα Προϊόντα μεταβαίνει σε εσάς από τον χρόνο παράδοσης/παραλαβής. Παρακαλούμε να ελέγχετε ότι το πακέτο δεν έχει υποστεί ζημία πριν υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής του μεταφορέα. Εάν ένα πακέτο δεν φτάσει ποτέ στον τελικό προορισμό λόγω τεχνικών δυσκολιών, όπως στην περίπτωση που αυτό απολεσθεί, τότε θα σας επιστρέψουμε πλήρως τα χρήματά σας. Η κυριότητα των προϊόντων περιέρχεται σε εσάς, είτε κατά την παραλαβή τους, είτε όταν εξοφληθούμε πλήρως (τίμημα των προϊόντων και έξοδα αποστολής), όποιο από τα δύο συμβεί τελευταίο.

12. ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ

Παρά τις προσπάθειές μας να εξασφαλίσουμε ότι όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα μας είναι ακριβείς, μπορεί να προκύψουν σφάλματα. Εάν διαπιστώσουμε ένα σφάλμα σε τιμή που έχουμε δηλώσει, θα σας ενημερώσουμε με e-mail το συντομότερο δυνατόν παρέχοντάς σας την ευχέρεια είτε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία στην ορθή τιμή είτε να την ακυρώσετε. Εάν δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, η παραγγελία σας θα θεωρηθεί ακυρωθείσα και θα σας επιστρέψουμε ολόκληρο το ποσό των χρημάτων που θα έχετε τυχόν καταβάλει. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι οι τιμές στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. αλλά τα έξοδα αποστολής προστίθενται στο συνολικά οφειλόμενο ποσό, όπως φαίνεται στον Οδηγό μας για Έξοδα Αποστολής και Παράδοση.

13. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δεχόμαστε τους κατωτέρω τρόπους πληρωμής: Αντικαταβολή κατά την Παράδοση, Πιστωτική Κάρτα και Κατάθεση σε λογαριασμό μας στις συνεργαζόμενες τράπεζες (Alpha Bank και Πειραιώς). Η Αντικαταβολή κατά την παράδοση είναι μία υπηρεσία που παρέχουμε για παραδόσεις οπουδήποτε στην Ελλάδα με ένα σταθερό κόστος 2,00 ευρώ, χωρίς επιπλέον χρεώσεις για απομακρυσμένες περιοχές. Μόλις ολοκληρώσετε την επιλογή όλων των ειδών που επιθυμείτε να αγοράσετε και αυτά προστεθούν στο καλάθι σας, προχωρήστε στην «Ολοκλήρωση» και στην πληρωμή, όπως περιγράφεται στον όρο 6 ανωτέρω.

14. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Αν αλλάξατε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν
εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Εξαιρούνται
προϊόντα που έχουν ανοιχτεί, συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε
έκπτωση/προσφορά ή έχει καταστραφεί η συσκευασία τους.

Οι επιστροφές γίνονται με courier επιλογής του πελάτη και
με δικά του έξοδα. Ο πελάτης φέρει επίσης την ευθύνη για τη σωστή συσκευασία
του προϊόντος, ώστε να φτάσει σε άρτια κατάσταση. Δεν φέρουμε ευθύνη έως ότου
το επιστρεφόμενο δέμα παραδοθεί στην αποθήκη μας. Οι επιστροφές θα γίνονται
αποδεκτές μόνο μετά την επιθεώρηση του προς επιστροφή προϊόντος. Υπάρχει περίπτωση
να ζητηθεί φωτογραφία του προϊόντος για να διαπιστώσουμε το ελάττωμά του.Το
προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παραδόθηκε.

Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής, ο πελάτης έχει την
ευθύνη να επιστρέψει όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν άθικτα και σε
άριστη κατάσταση (π.χ. τιμολόγιο, απόδειξη λιανικής).

Οι επιστροφές που αφορούν ελαττωματικά προϊόντα γίνονται
με ευθύνη και κόστος του Pica Pica.

Παρακαλούμε όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα να
αποστέλλονται με courier στην παρακάτω διεύθυνση:

Pica Pica Concept Store

Γεωργίου Σταύρου 7-15

67132, Ξάνθη

Επιστροφές που γίνονται με ταχυδρομική αποστολή δεν
παραλαμβάνονται.

 Όλες οι
επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται μέσα σε εξωτερική συσκευασία/δέμα (πέραν
του κατασκευαστή), ανάλογη της αρχικής.

Υπεύθυνος για τη σωστή συσκευασία, ασφαλή μεταφορά και
επιτυχή επιστροφή είναι ο εκάστοτε αποστολέας.

Ειδοποιήστε μας στο messenger ή στο info@picapica.gr, γράφοντας τον αριθμό
αποστολής (tracking number) που σας έδωσε η εταιρεία courier, όταν
πραγματοποιήσατε την επιστροφή.

Τίποτα σε αυτούς τους Όρους δεν θίγει τα δικαιώματά σας
ως καταναλωτές εκ του νόμου.

15. ΕΥΘΥΝΗ

Ως εξουσιοδοτημένος διανομέας μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος από όλους τους σχεδιαστές που εμφανίζουμε στην ιστοσελίδα μας, εγγυόμαστε ότι κάθε είδος που πωλούμε είναι 100% αυθεντικό. Η ευθύνη μας για κάθε είδος που αγοράζετε μέσω του δικτύου μας περιορίζεται στην τιμή αγοράς του προϊόντος αυτού και δεν έχουμε ευθύνη για έμμεσες ζημίες που δεν μπορούν εύλογα να προβλεφθούν. Αυτός ο όρος δεν θίγει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτών από τον νόμο, ούτε το δικαίωμά υπαναχώρησής σας. Παρά το γεγονός ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι ακριβείς, πραγματικές και πλήρεις, σφάλματα μπορεί να προκύψουν. Ειδικά, καθώς οι υπολογιστές κάθε καταναλωτή μπορεί να διαφέρουν, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ακρίβεια της απεικόνισης των χρωμάτων των προϊόντων μας. Επιπλέον, δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή λαμβάνετε από τις ιστοσελίδες, στις οποίες παραπέμπουμε.

16. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο (Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία), κάποιες πληροφορίες ή επικοινωνίες πρέπει να πραγματοποιούνται εγγράφως ή με κάποιο άλλο σταθερό μέσο. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε ότι αυτό το ηλεκτρονικό μέσο επικοινωνίας είναι σταθερό μέσο, κατά την έννοια του νόμου.

17. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη ή υπαιτιότητα για την μη εκπλήρωση ή την καθυστέρηση της εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μας για λόγους που ανάγονται εκτός της σφαίρας ελέγχου μας («Ανωτέρα Βία»).

18. ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Σε περίπτωση παραβάσεως οποιωνδήποτε υποχρεώσεών σας εάν δεν προβούμε σε ενέργειες , θα διατηρούμε κάθε δικαίωμά μας για την άσκηση οποιουδήποτε βοηθήματος και εσείς δεν θα απαλλάσσεστε από την υποχρέωση συμμόρφωσης προς τις υποχρεώσεις σας.

19. ΑΛΛΑΓΕΣ – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναθεωρούμε και να τροποποιούμε τους Όρους αυτούς. Εσείς δεσμεύεστε από την Πολιτική και τους Όρους που ισχύουν κατά τον χρόνο που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας ή που παραγγέλνετε προϊόντα από εμάς, εκτός εάν κάποια αλλαγή επιβάλλεται βάσει νόμου ή αρχής (σε αυτήν την περίπτωση η αλλαγή θα ισχύει και σε προγενέστερες παραγγελίες σας). Παρακαλούμε να διαβάζετε αυτούς τους όρους και να τους ελέγχετε συχνά.

20. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οι Όροι αυτοί και οι Συμβάσεις για την αγορά προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας διέπονται και ερμηνεύονται από το Ελληνικό δίκαιο που ακολουθεί την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Οποιαδήποτε διαφορά που ανακύπτει ή σχετίζεται με αυτούς τους Όρους και αυτές τις Συμβάσεις θα υπάγεται στην μη αποκλειστική δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Ξάνθης, στην Ελλάδα.

Artboard 13